Ny kyl/frys samt helgen utan min kärlek

Idag har jag jobbat hela dagen. Det gick bra, men ganska segt, trodde det skulle vara mer kunder än vad det var.

Igår så var jag ute på landet hos mamma och pappa, vi hade familjemiddag. Grillat och vin blev det. :) Mamma och pappa brukar grilla året om, trots väder och vind. Haha! Så sjukt gott var det iaf. :)
Sov kvar där och missbedömde tiden, dvs resvägen till Västerås från mamma och pappa. Skulle ha börjat kl 8, men var där halv. Hurtigt värre va?

Under dagen så har mina underbara föräldrar varit i mitt hem och ställt in ett NYTT kylskåp eller snarare kyl/frys. Mitt gamla var helt trasigt så jag har haft ett provisoriskt kylskåp. Men nu har jag alltså ett sprillans nytt och fräscht. Plus att dom åkte och slängde det andra på återbruket och det bästa av allt är att jag inte behöver betala ett dugg för det nya. Pappa bjuder på det. :)

Tänkte jag skulle passa på att handla lite på Coop när jag kom hem från jobbet, främst frysvaror, men det stod still i skallen och jag visste inte hur mkt pengar jag hade på kontot, så jag hoppade det, men nu kan jag köpa frysta räkor, kyckling, lax mm. Äntligen!

Johan är i Tyskland i helgen, närmare bestämt i Hamburg. Saknar honom så det gör ont i hjärtat...


Håller på

Håller på att redigera bloggen, det är därför den ser förjävlig ut...

Idag är det den 27 oktober. Vilket innebär att det är ett halvår sen jag och Johan blev ihop. Det har varit ett halvår fullt av kärlek!
Ikväll går vi ut och äter middag för att fira kärleken. :)


Godmorgon från min slafsiga innegård

Godmorgon på er.
Tänkte jag skulle sova ut idag, men det blev inte så. Hade gärna sovit till tio halv elva, men så här i efterhand så kändes det ganska bra att inte sova bort halva dagen.

.

På eftermiddagen beger jag mig till Örebro. Kanske tar ett stopp i Marieberg innan jag åker hem till Johan. Vill ha en ny vinter/höst-jacka. Testade ett par på H&M men det var ingen som satt speciellt bra. Hittade faktiskt en på Åhléns, men den var istället för lång.
Marieberg har ju ett par affärer :-O så nåt borde jag ju kunna hitta. Om jag nu orkar ta mig dit.. Borde inte handla så mkt egentligen.



Stressig dag


Dagen började med att man fick skrapa rutan på bilen i ca -5 grader imorse, känns som att vintern är på G. Visst är det skönt med sommar, men jag kan även tycka det är mysigt med kyla o snö. Speciellt att åka skidor!

Hur som helst så tog jag mig till jobbet. Invigde den nya motorvägen även. Dvs E18 mellan Enis och v-ås. TOPPENVÄG! Sååå skönt att slippa den långa 90 sträckan med diverse vägsniglar som kör i 70. Nu kan man rejsa i 120 med gott samvete. Hoho!

Dagen på jobbet har varit kaosartad, en kollega trodde hon var ledig så hon kom inte förns jag ringde o väckte henne. Hon trodde hon var ledig hela dagen och hade hunnit boka in ett läkarbesök. Som hon genast fick ändra med tanke på att vi redan var dåligt med personal.
Det har varit hur mkt varor som helst att plocka och jag fick jobba över en timme extra. :S

Nu får det fan vara nog

Det är över ett år sen jag började och slutade med CB*. Tror jag satte igång i april -09 och slutade nån gång i början av juni, ca 2 månader senare.

Idag 1 år och fyra månader efter avslutet av dieten så visar vågen +10 kg, mer än vad jag vägde när jag var klar med dieten i juni. Jag har alltså gått upp ALLTING jag gick ner. Fy fan!

Var ett klick ifrån att beställa ett medlemskap i Viktklubb, men ångrade mig, jag borde fan klara det här utan att lägga ut en massa pengar. Mår ganska kasst över vikten, tänker på det varje dag, och det är INTE kul alls. Usch!

Jag vet att det bara finns en person som kan göra nånting åt det här, och det är jag. För det första tänker jag sluta med den dumma vanan att ta mat fler än en gång. Samt dra ner på portionerna. Det kan väl iaf vara en bra början.

Träningen kan det bli sådär med, för jag hatar verkligen att träna, har inte hittat nån form som passar mig, så jag vet inte hur jag ska ta tag i det riktigt... :(

*CB = Cambridgekuren


Thomas Sabo charms

Tre nya charms inhandlade. Äpplet, jordgubben samt änglavingarna. Jag vill bara har fler!! :)


Hej igen!

Efter en längre paus så är jag nu tillbaka på blogg.se igen. Testade att blogga från Wordpress ett tag, mest för att kunna blogga från mobilen, men det var mest förvirrande, så jag kör det här igen. Får se hur länge jag orkar hänga i med denna blogg. :)

Måndag idag och det innebär ny vecka. Solen skiner ute, och det ser ut att vara ganska kallt. Jag har inte tagit mig ut än, eftersom jag inte fått arslet ur soffan. ;) Så vi får se när det sker. Man vet ju aldrig, det kanske inte ens sker överhuvudtaget..

Kan ju passa på att berätta om hur helgen varit. Jag sammanfattar den som så att den varit väldigt bra!
I fredags jobbade jag till 20.15, Johan var redan hos mig, och eftersom jag kom hem så sent så beställde vi pizza, till det drack vi rödvin. :P
Jag satte på filmen "Fredagen den 13:e", som jag inköpt en vecka innan (och dessutom redan sett), men Johan var tydligen för trött för att kolla så han låg och halv sov. Haha!
   På lördagen så funderade jag på om jag skulle försöka få tag i ett nytt kylskåp. Mitt är trasigt och jag har ett gammalt som står och låter (och troligtvis drar en massa ström..) Men efter en hel del diskussioner med pappa så kom vi fram till att det fick vänta ett tag till.
   Vi åkte till Uppsala istället och gick på stan med en maaasssa andra människor. Ringde Elin innan också och meddelade att vi tänkte åka dit och komma förbi henne och hälsa på.
   Johan var på jakt efter en jacka och ett par vinterskor. Efter ett antal provanden så hittade han en som satt klockrent! Jag höll mig från att inte köpa nånting vilket är ganska märkligt, med tanke på att jag brukar handla som fan när jag går i en liten större stad. :)
Efteråt åkte vi till Dragon Palace och köpte med oss mat hem till Elin som vi sedan käkade. Mkt trevligt!
   Söndagen spenderades länge i sängen, sen var det frukost och en promenad i pissvädret som var ute, kallt, regningt och blåsigt! Gick till Coop och handlade, sen lagade vi fläskfilé och klyftpotatis, lagade mat och sen var det soffmys fram tills Johan åkte hem.



RSS 2.0